logo lagerheide

EHBO - AED - BHV - BRANDVEILIGHEID

Nazorg bij een reanimatie

Nazorg Reanimatie

Reanimeren is een zeer indrukwekkende en emotionele ervaring. Het is daarom belangrijk dat je als burgerhulpverlener achteraf je verhaal kan doen. Is hiervoor geen gelegenheid bij jou in de buurt en heb je toch behoefte je verhaal te vertellen, dan kun je dit aangeven door het evaluatieformulier in te vullen.

Na elke oproep staat in jouw account en/of app een evaluatieformulier klaar. Hierop kun je invullen of je gehoor hebt kunnen geven aan de oproep en hoe de oproep is verlopen. Tevens kun je aanvinken of je behoefte hebt aan een evaluatie- of nazorggesprek. HartslagNu zal telefonisch contact met je opnemen.
Het evaluatieformulier kun je vinden bij de noodoproepen. Als je op de desbetreffende noodoproep klikt kun je het evaluatieformulier invullen.Voor verdere ondersteuning en advies kun je terecht bij:

  • Andere (burgerhulpverleners) die betrokken zijn geweest bij de reanimatie. Dit is voor veel mensen een goede manier om de gebeurtenis te verwerken.
  • De reanimatie-instructeurs die in jouw Reanimatie Oproep Netwerk betrokken zijn bij het geven van reanimatie- en AED onderwijs.
  • Jouw huisarts. Hij/Zij kan zelf ondersteuning bieden en wanneer nodig doorverwijzen naar professionele hulp.
  • Sensoor, www.sensoor.nl via 0900-0767 (€ 0,05 per minuut). Zij zijn dag en nacht bereikbaar voor jouw verhaal.

Stichting Korrelatie, www.korrelatie.nl via 0900 - 1450 (€ 0,15 per minuut). Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 18.00 uur

Het Oranje Kruis Logo
NIBHV Logo
Nederlandse Reanimatie Raad Logo
SVK Logo 1