logo lagerheide

EHBO - AED - BHV - BRANDVEILIGHEID

Veiligheidscursus van Lagerheide; kennis zorgt voor een veilig gevoel

Kwaliteit

greetBij ons profiteert u van ruim twintig jaar allround ervaring op het gebied van veiligheid. Alle opleidingen en herhalingscursussen zijn in goede handen bij ervaren instructeurs. Lagerheide is gecertificeerd bij het Oranje Kruis, het NIBHV, de Nederlandse Reanimatieraad en staat ingeschreven bij het SVKregister (het register van en voor Veiligheidskundigen).

Beleving

Zeg nou zelf. Zelf ervaren hoe iets in werkelijkheid gaat, geeft toch meer houvast dan kennis op papier? Wat is de beste manier om iemand in stabiele zijligging te leggen? Kunt u een slachtoffer reanimeren en een AED gebruiken? Lagerheide zorgt ervoor dat u niet machteloos aan de zijlijn hoeft te staan. Wij combineren de meest actuele theorie met veel praktijkervaring. Zodat u weet en voelt dat u in staat bent om uw partner, uw kind of uw collega te helpen.

Advies

Met onze hulp weet u zeker dat u kunt vertrouwen op uw Bedrijfshulpverlenings- en Ontruimingsplan. Onze experts adviseren u op het gebied van veiligheid. Wij stellen samen met u een plan op. Laat niets aan het toeval over! Leer van ons hoe u uw medewerkers snel op de juiste manier kunt helpen en de bedrijfsgang zo snel mogelijk herstelt.

Gemak

Welke training of cursus u ook wilt volgen; er is altijd een locatie in de buurt. Heeft u liever een training op locatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Lagerheide betekent:

  • de zekerheid dat u alles in huis heeft om goed in te grijpen bij een noodsituatie;
  • voor iedereen een passende veiligheidscursus of training;
  • de meest actuele inzichten/theorie
  • alle ruimte voor het opdoen van praktijkervaring
  • vakkundig advies op het gebied van veiligheid en ontruimen
  • altijd een trainingslocatie bij u in de buurt
  • training op een locatie naar keuze is bespreekbaar
Het Oranje Kruis Logo
NIBHV Logo
Nederlandse Reanimatie Raad Logo
SVK Logo 1